top left image
top right image
bottom left image
bottom right image

Medizijn - Even Voorstellen

Mijn naam is Vincent Otterspoor; geboren in 1956 te Haarlem
Ik ben vader van 3 zoons: Stef, Tim en Bas
Mijn professionele ontwikkeling gaat van fysiotherapeut naar sjamaan.

Ik werk als fysiotherapeut/coach met mensen, die kiezen voor gezondzijn. De begeleiding kan heel minimaal zijn als je een eenvoudige vraag hebt. Een serie van 4 keer fysiotherapie/coaching kan wonderen verrichten. Indien je ver van je natuurlijke wijze van gezondzijn bent, dan kan het meer tijd en energie nemen om te helen.

Skiend op de wijsheid van de bergen kom ik terug in het dal van de werkelijkheid.
Het stellen van bewuste doelen is essentieel. Bij het bereiken van die doelen werk ik vooral met het (onbewuste) lichaam. Ik werk vanuit het hart: de plaats waar verstand en gevoel samen komen. Door luisteren en voelen te combineren ben ik in staat om een sfeer te creëren waarbinnen het veilig is om te ontdekken wat nodig is om de gestelde doelen te bereiken.

Door het combineren van mijn kennis en vakmanschap op het gebied van fysiotherapie, coaching, NLP en sjamanisme is elk contact weer een verassende creatieve combinatie van deze elementen en brengt je dichter bij het gestelde doel.

Met humor, respect en geduld zal ik je uitnodigen en uitdagen om je medicijn te vinden; je authentieke kern te (her-)ontdekken en van daaruit te gaan leven.

Het is mijn ambitie om ruimte te creëren voor gezondzijn als natuurlijk grondrecht voor mijzelf en andere mensen. Waarbij het gaat om harmonie op lichamelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel gebied.

De natuur is mijn voorbeeld. De manier waarop de natuur orde uit chaos schept is van een ongekende schoonheid. Respect voor deze scheppende kracht (ecologie) is dan ook mijn ethiek.

Mijn liefhebberijen zijn onder andere: lezen, motoren, mediteren, (ritueel-) vuur maken, skiën en wandelen.

Voor nadere kennismaking kan u contact met mij opnemen via mijn tel nr: 06-49319029 of mailen
naar.