top left image
top right image
bottom left image
bottom right image

Medizijn - Energie Coaching

Het coachen van levensenergie is een bijzondere manier van coachen. Er worden sjamanistische healingtechnieken toegepast, die worden begeleid door een coachingsgesprek.

Waar gaat het precies over?
Het doel is heelwording: vrij maken van energie om als mens weer een geheel te zijn; dit is een toestand die word gekenmerkt door vitaliteit,levenskracht en geluk. De combinatie van helende techniek en coaching is heel krachtig.

Werkwijze:
In de eerste plaats krijg je de gelegenheid om te vertellen wat je bezig houdt. Samen met de sjamaan spoor je de energetische belemmering op en het ongezonde energiepatroon wordt aangepakt. Ten eerste ga je er gemakkelijk bij liggen en de sjamaan plaatst ter ontspanning zijn handen achter op je hoofd op 2 acupressuurpunten, die een diepe ontspanning mogelijk maken. Na enige tijd gaat je energie lichaam voor je aan het werk. Dit is een automatische en onwillekeurig proces, waarbij zware belemmerende energieën worden losgelaten.

De sjamanistische techniek brengt een directe verandering op gang in de. energetische toestand van de cliënt. Daarna volgt een kort coachingsgesprek over de manier waarop de verandering kan worden versterkt in de mentale-en lichamelijke sfeer.

Een typische sjamanistische healing duur 11/2 uur. Veiligheid en respect staan voorop. Gedurende de verlichting is de cliënt geheel gekleed en doet mee aan ademen, ontspanning en visualisatie en op die manier mee te werken aan het loslaten van zijn of haar thema.

Licht dringt door in een vage verte en brengt helderheid dichtbij.
Aan het eind van de verlichting krijg je een opdracht mee voor thuis, waarmee de heelwording onderdeel wordt van het dagelijks leven.

En daarna?
Een of twee weken na de verlichting, neem je contact met me op; om te bespreken hoe het resultaat is en of er nog meer werk aan de winkel is. Indien er behoefte is aan een vervolgcontact, dan wordt dat afgesproken. Elke behoefte aan steun wordt hoe dan ook gegeven. Dit houdt niet altijd in dat er nog een ontmoeting plaats vindt,dat kan ook telefonisch,per e-mail of sms.

Kosten:
Voor de eerste ontmoeting vraag ik een vergoeding van € 80. Daarna reken ik een vergoeding van € 80 per uur. We kunnen de eerste keer ook een afspraak maken voor 3 uur. Dit kost totaal € 200. Bij sommige ziektekostenverzekeraars krijgt u de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.